Në Tiranë ka 40 km korsi biçikletash totale: 30 km korsi të reja 10 km korsi ekzistuese Ndërgjegjësimi Qytetar Biçikletat
Lexo më shumë
Kopra është një bimë e thjeshtë që nuk kërkon kujdes të ndërlikuar rritet si në shtratin e kopshtit ashtu edhe
Lexo më shumë
Rozmarina është një shkurre që i përket familjes Labiaceae. Gjethet e saj janë të holla, të gjata dhe të ngurta,
Lexo më shumë
Më parë, borziloku ishte rritur për përdorim mjekësor, por tani përdoret gjerësisht si erëz në përgatitjen e pjatave të ndryshme.
Lexo më shumë
Mullaga është një nga speciet me te kultivuara. Mullagat janë të renditura sipas rëndësisë: Pelargonium x Hortorum, Bailey. zakonisht e
Lexo më shumë
Rigoni është një barishte me kujdes të lehtë që mund të rritet brenda ose jashtë në kopsht. Rigoni në rritje
Lexo më shumë
Rukola është një barishte që përshtatet shumë mirë në kushtet e shtëpisë. Rukola është mbretëresha e barishteve të përdorura nga
Lexo më shumë
5 Qershori u caktua si Dita Botërore e Mjedisit në vitin 1972 , nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-s. U zgjodh kjo datë
Lexo më shumë
Majdanozi, është një barishte me dhunti të veçanta që i jep gatimeve tona një aromë speciale. Ai përdoret në salca,
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Takimet zhvillohen në
Lexo më shumë