Nën moton “Lëvizje e sigurt dhe e shëndetshme”, edhe këtë vit Tirana i është bashkuar “Javës Europiane të Lëvizshmërisë”, e
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Gjatë muajit Gusht,
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Me datë 28.
Lexo më shumë
Me datë 14 Korrik, Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor në Bashkinë Tiranë, zhvilloi takimin për edukimin mjedisor me fëmijët
Lexo më shumë
Me datë 9 Korrik, Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor (DPEM) Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të
Lexo më shumë
Disa nene të tjera në Kodin Rrugor për Çiklistët Kujdes! Neni 141 Pozicioni i mjetit në karrexhatë 2. Mjetet që
Lexo më shumë
Në shkollën 9- vjeçare “Servete Maçi”, me datë 1 Korrik, Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor Bashkia Tiranë, në bashkëpunim
Lexo më shumë
Qëllimi i kësaj ngjarje është të nxisë aktivitete dhe aksione për të arritur ndryshime pozitive në mbrojtjen e mjedisit dhe
Lexo më shumë
‘Bike to work ‘ është një fushatë e thjeshtë dhe efektive e promovimit të shëndetit për kompani të vogla dhe
Lexo më shumë
Bike to Work (Pedalo për në Punë) është një ngjarje vjetore që promovon biçikletën si një opsion për udhëtimet në
Lexo më shumë