Me datë 2 Dhjetor, ora 09:30, Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor (DPEM), organizoi në Qendrën TEN, dëgjesën e tretë
Lexo më shumë
Me datë 16 Nëntor, ora 09:00, Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor (DPEM), organizoi në sallën e Këshilit Bashkiak, dëgjesën
Lexo më shumë
Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor, me datë 14 Nëntor 2021, organizoi ditën e pastrimit, gjatë gjithë zonës së Bregut
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Në shkollën 9-vjeçare
Lexo më shumë
Me datë 1 Nëntor, ora 10:00, Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor (DPEM), organizoi në Qendrën TEN, dëgjesën e parë
Lexo më shumë
Dita Botërore e Pastrimit është një lëvizje qytetare, që bashkon 180 vende dhe miliona njerëz në të gjithë botën për
Lexo më shumë
Java Europiane e Lëvizshmërisë 2021 me temë “Lëvizje e sigurt dhe e shëndetshme” kulmoi me datë 22 Shtator me “Ditën
Lexo më shumë
Nën moton “Lëvizje e sigurt dhe e shëndetshme”, edhe këtë vit Tirana i është bashkuar “Javës Europiane të Lëvizshmërisë”, e
Lexo më shumë
Nën moton “Lëvizje e sigurt dhe e shëndetshme”, edhe këtë vit Tirana i është bashkuar “Javës Europiane të Lëvizshmërisë”, e
Lexo më shumë