Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor asisitoi në edukimin publik ambiental që shoqëria e pastrimit “Alko Impex” zhvilloj me banorë të Komunës së Parisit. Takimi ishte në kuadër informues. Banorët u njohën me oraret e pastrimit të mbeturinave, mënyrën dhe politikën e vendosjen e kazanëve, ndarja e mbetjeve etj.

Edukim publik ambiental #KomunaParisit

Leave a Reply

Your email address will not be published.