#Java Europiane e Lëvizshmërisë# 16 Shtator -22 Shtator 2021 Datë 16 Shtator “Vizitë me transportin publik në Daias dhe ecje deri në fermat e zonës”

Nën moton “Lëvizje e sigurt dhe e shëndetshme”, edhe këtë vit Tirana i është bashkuar “Javës Europiane të Lëvizshmërisë”, e cila synon ndërgjegjësimin e qytetarëve për të përdorur sa më pak mjetet që ndotin mjedisin dhe të përqafojnë qasjet e