Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Pastrojmë Tiranën”

23/12/2017 @ 08:00 - 12:00

Ne datën 23 Dhjetor organizohet aksioni qytetar “ Pastrojmë Tiranën”.

Aksioni fillon në oren 09.00 dhe zhvillohet në të 24 Njësitë Administrative të Bashkisë Tiranë, ku janë percaktuar dhe pikat e pastrimit. Cdo qytetar duke u organizuar me miqtë e tij mund ti bashkohet aksionit në lagjen e tij ose në nje nga 35 zonat e ndotura të përcaktuara në hartë.

Çdo njeri ka për detyrë të mbrojë mjedisin e tij, prandaj bëhuni dhe ju pjesë e këtij aksioni. Të jetojmë shëndetshëm në një mjedis të pastër.

“Pastrojmë Tiranën”

Details

Date:
23/12/2017
Time:
08:00 - 12:00