Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Firmosja e Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis Bashkisë Tiranë dhe Shoqatës së Prodhuesve të Bukës, Pastiçerisë dhe Brumrave

20/09/2017 @ 10:00 - 12:00

Firmosja e Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis Bashkisë Tiranë dhe Shoqatës së Prodhuesve të Bukës, Pastiçerisë dhe Brumrave

Details

Date:
20/09/2017
Time:
10:00 - 12:00