Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor, me datë 14 Nëntor 2021, organizoi ditën e pastrimit, gjatë gjithë zonës së Bregut të Lumit, ku morën pjesë:

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Agjencia Kombëtare e Mjedisit

Eco Tirana

Policia Bashkiake

12 Vullnetarë nga Agjencia e Rinisë

60 Vullnetarë nga Drejtoria e Rinisë (të rinj nga shkollat e mesme të Kryeqytetit)

250 punonjës nga Drejtoria e Përgjithshme e Pastrimit dhe Gjelbërimit

80 punonjës nga Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve dhe Ndriçimit Publik

150 punonjës nga Drejtoria e Përgjithshme e Objekteve Publike

Forcat e Armatosura

Punonjësit e IMT (Inspektoriati i Mbrojtjes së Territorit)

Punonjësit e APR (Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit)

Aksionit të pastrimit iu bashkua edhe kryebashkiaku, Z. Erion Veliaj, Znj. Mirela Kumbaro, Ministre e Turizmit dhe Mjedisit, Kryetari i Bashkisë Kamëz.

#Dita e Pastrimit# 14 Nëntor 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *