5 Qershori u caktua si Dita Botërore e Mjedisit në vitin 1972 , nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-s. U zgjodh kjo datë
Lexo më shumë
Majdanozi, është një barishte me dhunti të veçanta që i jep gatimeve tona një aromë speciale. Ai përdoret në salca,
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Takimet zhvillohen në
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Takimet zhvillohen në
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Takimet zhvillohen në
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. . Në shkollën
Lexo më shumë
Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor asisitoi në edukimin publik ambiental që shoqëria e pastrimit “Alko Impex” zhvilloj me banorë
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor, për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Takimet zhvillohen në
Lexo më shumë
Sot në vëmendje të veçantë të Bashkisë Tiranë është tregimi i një kujdesi të vazhdueshëm për një mjedis të pastër
Lexo më shumë
Lënda e parë e shumë produkteve që përdorim sot përfitohet nga burimet natyrore. Bashkë me rritjen e popullsisë kemi edhe
Lexo më shumë