Mullaga është një nga speciet me te kultivuara. Mullagat janë të renditura sipas rëndësisë: Pelargonium x Hortorum, Bailey. zakonisht e
Lexo më shumë
Rigoni është një barishte me kujdes të lehtë që mund të rritet brenda ose jashtë në kopsht. Rigoni në rritje
Lexo më shumë
Rukola është një barishte që përshtatet shumë mirë në kushtet e shtëpisë. Rukola është mbretëresha e barishteve të përdorura nga
Lexo më shumë
5 Qershori u caktua si Dita Botërore e Mjedisit në vitin 1972 , nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-s. U zgjodh kjo datë
Lexo më shumë
Majdanozi, është një barishte me dhunti të veçanta që i jep gatimeve tona një aromë speciale. Ai përdoret në salca,
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Takimet zhvillohen në
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Takimet zhvillohen në
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Takimet zhvillohen në
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. . Në shkollën
Lexo më shumë
Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor asisitoi në edukimin publik ambiental që shoqëria e pastrimit “Alko Impex” zhvilloj me banorë
Lexo më shumë