Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nismë e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Në shkollën ”
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Në shkollën ”
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Në shkollën ”
Lexo më shumë
Përmirësimi i cilësisë së ajrit është padyshim një prioritet themelor, sespe është i lidhur ngushtë me përmirësimin e shëndetit dhe
Lexo më shumë
Edukimi mjedisor për të ardhmen e qytetit është një nisëm e Drejtorisë së Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Në shkollën "
Lexo më shumë
Njohja e metodave për riciklimin e plastikës me nxënës të shkollës 9-vjeçare " Farkë e vogël", Ky aktivitet e mundësua
Lexo më shumë
Në Tiranë ka 40 km korsi biçikletash totale: 30 km korsi të reja 10 km korsi ekzistuese Ndërgjegjësimi Qytetar Biçikletat
Lexo më shumë
Kopra është një bimë e thjeshtë që nuk kërkon kujdes të ndërlikuar rritet si në shtratin e kopshtit ashtu edhe
Lexo më shumë
Rozmarina është një shkurre që i përket familjes Labiaceae. Gjethet e saj janë të holla, të gjata dhe të ngurta,
Lexo më shumë
Më parë, borziloku ishte rritur për përdorim mjekësor, por tani përdoret gjerësisht si erëz në përgatitjen e pjatave të ndryshme.
Lexo më shumë